Заседание на Общински Съвет

Покана №24

На основание чл.23, ал.2, т.1 от ЗМСМА и чл.57. т.1 от Правилника за организацията и дейността на Общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинска администрация град Шумен, СВИКВАМ заседание на Общинския съвет Шумен 31.05.2005г. /вторник/ от 9 часа, в зала 363 на Община Шумен при

ДНЕВЕН РЕД:

  1. Наредба за учредяване на търговски дружества и за упражняване на правата на собственост на общината в търговските дружества.
    Наредба за общинските търговски дружества, общинските предприятия и за реда за упражняване на правата на собственост върху общинската част от капитала на търговските дружества – два проекта.
    Докл.: В.Златев – кмет и Временната комисия за актуализиране и промени на действуващите наредби и правилници на община Шумен.

  2. Приватизация на общински нежилищен имот – Двуетажен паркинг.
    Докл.: В.Златев – кмет

  3. Предложение за ползване на паркингите в центъра на гр.Шумен без такса.
    Докл.: В.Златев – кмет

  4. Утвърждаване на нов Управителен съвет на Общински фонд "Култура".
    Докл.: В.Златев – кмет

  5. Одобряване на ПУП за газоразпределителна мрежа на гр.Шумен.
    Докл.: В.Златев – кмет

  6. Откриване на производство по отчуждаване на части от поземлени имоти за улица с о.т. 17 – 16, северно и източно от кв. 367, гр.Шумен.
    Докл.: В.Златев – кмет

  7. Отдаване под наем без търг или конкурс на недвижим имот – частна общинска собственост – две помещения с обща площ 51.90 кв.м. от сграда намираща се в УПИ № І-2730, кв.172 по плана на гр.Шумен, с административен адрес ул. "Цар Иван Александър" №81 на Сдружение "Колегиум за камерна музика "АРСМУЗИК ШУМЕН" – гр.Шумен, за срок от 5 години, на основание чл.14, ал.6 от ЗОС.
    Докл.: В.Златев – кмет

  8. Отдаване под наем без търг или конкурс на недвижим имот – частна общинска собственост – втори етаж и таван от сграда намираща се в ПИ №4416, кв.255-д по плана на гр.Шумен, на Областна пробационна служба – Шумен при ГД "Изпълнение на наказанията" към Министерството на правосъдието, за срок от 5 години, на основание чл.14, ал.6 от ЗОС.
    Докл.: В.Златев – кмет

  9. Приватизация на общински нежилищен имот в с.Ивански.
    Докл.: В.Златев – кмет

  10. Приватизация на общински нежилищен имот в с.Градище.
    Докл.: В.Златев – кмет

  11. Приватизация на общински нежилищен имот на ул. "Ген.Скобелев" № 40а – гр.Шумен.
    Докл.: В.Златев – кмет

  12. Откриване на процедура за предоставяне на концесия за язовири – публична общинска собственост.
    Докл.: В.Златев – кмет

  13. Прекратяване на съсобственост върху недвижим имот – УПИ ІІІ-9211 в кв.458-А по плана на град Щумен, на основание чл.36, ал.1, т.2 от. ЗОС.
    Докл.: В.Златев – кмет

  14. Прекратяване на съсобственост върху недвижим имот – УПИ ХХХ-9363 в кв.483 по плана на гр.Шумен, на основание чл.36, ал.1, т.2 от ЗОС.
    Докл.: В.Златев – кмет

  15. Прекратяване на съсобственост върху недвижими имоти между общината и частни лица на основание чл.34, ал.4 и чл.36, ал.1, т.1 от ЗОС, по отношение на парцел /УПИ/ ІІ – 2266 и ХVІ-2266 в кв.181 по плана на гр.Шумен.
    Докл.: В.Златев – кмет

  16. Продажба на общински недвижим имот – общинска собственост в УПИ-ІІІ-1669 на кв.66 по плана на гр.Шумен, на основание чл.35, ал.1 от ЗОС.
    Докл.: В.Златев – кмет

  17. Продажба чрез търг на урегулиран поземлен имот ІІІ в кв.340б по плана на гр.Шумен, на основание чл.35, ал.1 от ЗОС.
    Докл.: В.Златев – кмет

  18. Даване съгласие по постъпила молба от Ивелина Михайлова Ангелова за внасяне на предложение в министерски съвет за отпускане на персонални пенсии по реда на чл.7, ал.2, т.1 от Наредба за пенсиите и осигурителния стаж.
    Докл.: В.Златев – кмет

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА
ОБЩИНСКИ СЪВЕТ:
/Д.Русева/