Покана № 36

На основание чл. 23, ал. 4, т. 1 от ЗМСМА и чл. 57. т. 1 от Правилника за организацията и дейността на Общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинска администрация град Шумен, СВИКВАМ заседание на Общински съвет Шумен на 17.06.2010 г. /четвъртък/, от 9.00 часа, в зала 363 на Община Шумен при следния

Д Н Е В Е Н      Р Е Д:

  1. Питане относно таксиметрови стоянки.
    Докл.: групата съветници на ПП „Атака”
  2. Питане относно изпълнение на приетите мерки за подобряване на контрола върху концесионния договор с БКС-ООД за битови отпадъци.
    Докл.: В. Тодоров – общински съветник
  3. Кандидатстване с проект „Модернизация на общинската образователна инфраструктура на град Шумен”.
    Докл.: Кр. Костов – кмет
  4. Реализиране на проект „Подобряване на градската среда в Шумен -рехабилитация на ул. „Христо Ботев”, централната пешеходна зона и градската градина”.
    Докл.: Кр. Костов – кмет
  5. Прилагане разпоредбите на чл. 129, ал. 1 от ЗУТ за одобряване Проект за ПОДРОБЕН УСТРОЙСТВЕН ПЛАН – ПЛАН ЗА УЛИЧНА РЕГУЛАЦИЯ И ПЛАН ЗА РЕГУЛАЦИЯ съгласно чл. 110, ал. 1, т. 2 от ЗУТ за улична отсечка от осова точка 116 до осова точка 130, попадаща между квартали 569а, 569б и 570 по плана за регулация на гр. Шумен.
    Докл.: Кр. Костов – кмет
  6. Прилагане разпоредбите на чл. 129, ал. 1 от ЗУТ за одобряване Проект за ПОДРОБЕН УСТРОЙСТВЕН ПЛАН – ПЛАН ЗА ЗАСТРОЯВАНЕ съгласно чл. 110, ал. 1, т. 3 от ЗУТ за имот с идентификатор 83510.650.167 по Кадастралната карта на гр. Шумен, в местността „Под манастира”.
    Докл.: Кр. Костов – кмет
  7. Намаляване капацитета на Дом за деца с умствена изостаналост “Калинка”, с. Васил Друмев и разкриване на Дневен център за деца с увреждания със седмична грижа като държавно делегирана дейност.
    Докл.: Кр. Костов – кмет
  8. Намаляване капацитета на Дом за деца, лишени от родителска грижа “Детелина”, гр. Шумен и откриване на Център за настаняване от семеен тип за деца като държавно делегирана дейност.
    Докл.: Кр. Костов – кмет

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ:
/Д. Русева/